Win een speelsessie met Rahdo en Nox op Zomerspel

Sow! Hebben die jongens van Zomerspel toch maar mooi Richard Ham, bekend van youtube-kanaal Rahdo Runs Through, weten te strikken voor Zomerspel 2015! En dat niet alleen, je kunt ook een speelsessie met hem winnen. En mocht je Rahdo niets vinden maar groot fan zijn van onze eigenste Nox, dan kun je ook met hem een speelsessie winnen.

Op zaterdagmiddag 20 juni zal Nox samen met de winnaars van de wedstrijd kijken wat er in de doos zit van “Black Fleet”.
Op zondagmiddag 21 juni zal Rahdo samen met de andere winnaars het bordspel “In de voetsporen van Marco Polo” op tafel leggen.

Ik wil dit! Wat moet ik doen?

  1. Maak een originele videoboodschap van maximum 5 minuten. Overtuig de gasten van Zomerspel waarom jij graag met Rahdo of met Nox een spel zou willen spelen. Wil je voor beiden een kans maken? Stuur  dan gewoon twee video’s (ééntje voor Rahdo en ééntje voor Nox).
  2. Je dient over een Zomerspel-ticket te beschikken voor de dag waarop het spel zal worden gespeeld.
  3. Zorg ervoor dat Zomerspel een duidelijke vermelding krijgt in het filmpje.
  4. Plaats je videoboodschap op Youtube.
  5. Mail je voornaam, familienaam, je ticketnummer en de link van de video door naar evenementen@zomerspel.be met als onderwerp “I love Rahdo” of “I love Nox”.
  6. Uit alle inzendingen selecteert Zomerspel een aantal gelukkige winnaars selecteren. Hoe origineler je boodschap, des te groter de kans dat jij zal winnen!

Voor vragen of als je graag artwork van Zomerspel wil ontvangen om de videoboodschap wat op te fleuren, aarzel dan niet om te mailen naar: evenementen@zomerspel.be

Bijdrage van: Inez

Nog geen berichten.

En, hoe denk jij erover?

GAMIFIEDlife

Gamifiedlife is een platform voor bord- en kaartspellen. Spellen zijn leuk, mooi, interessant, innovatief en dat moet iedereen weten!

Copyrightshizzle

Gamifiedlife is een site van Inez Groen, gehost bij www.bigbosswebhosting.nl en gemaakt op WP GamesZone/Themefuse.
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0

Reviewexemplaren

Gamifiedlife houdt zich aanbevolen ook jouw games te recenseren. Stuur deze naar Postbus 326 5060AH te OISTERWIJK en je krijgt onze eerlijke en ongezouten mening :)

SchrijfMee!

Gamefreak? Auteur? Journalist-in-de-dop? Schrijf mee en help deze site geweldig te maken! Mail naar mail@gamifiedlife.nl.