We zijn live!

Bord- en kaartspellen zijn superhot en razend interessant. Althans, dat vind ik. Zo interessant, dat ik besloten heb spellen te gaan reviewen op deze site. Voorlopig nog alleen in tekst, maar binnenkort ook op video. In Nederland staat de bordspeljournalistiek nog in de kinderschoenen. Niets ten nadele van alle websites en blogs die er al bestaan, maar met echt veel zijn we nog niet. En zoals het gaat met reviews, ik wil er nooit slechts 1 lezen of kijken, maar meer. Als fan van The Dice Tower, Shut up and sit down, Rahdo Runs Through, The Secret Cabal en Watch it Played, geniet ik zowat dagelijks van nieuwe reviews, van verhalen over spellen en de mensen die ze spelen, van ‘insubordinate nonsense’, van volledige walkthoughs, noem maar op. Het plezier spat ervan af, en dan denk ik: waarom hebben wij dat niet?

Deze site dient slechts een doel: deze hobby promoten door middel van reviews, artikelen en nieuws over bord- en kaartspellen. Hoe meer gamers, hoe leuker, hoe meer schrijvers/filmers, hoe leuker!

Schrijf mee!

Dus welkom fellow gamer, welkom nieuwsgierige, net-beginner of oudgediende, af-en-toe-es-een-potje of graag-iedere-dag-van-de-week-gamer. Voor nieuws, nieuwe ontwikkelingen, reviews, previews, geroddel, geouwehoer en briljante analyses. Welkom.

En als je mee wilt doen? Dat kan. We hebben maar een paar eisen: je moet dol zijn op games (duh), goed kunnen schrijven, op de hoogte zijn van nieuws en ontwikkelingen – maar vooral ook heel veel humor hebben. Mail me.

Bijdrage van: Inez

GAMIFIEDlife

Gamifiedlife is een platform voor bord- en kaartspellen. Spellen zijn leuk, mooi, interessant, innovatief en dat moet iedereen weten!

Copyrightshizzle

Gamifiedlife is een site van Inez Groen, gehost bij www.bigbosswebhosting.nl en gemaakt op WP GamesZone/Themefuse.
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0

Reviewexemplaren

Gamifiedlife houdt zich aanbevolen ook jouw games te recenseren. Stuur deze naar Postbus 326 5060AH te OISTERWIJK en je krijgt onze eerlijke en ongezouten mening :)

SchrijfMee!

Gamefreak? Auteur? Journalist-in-de-dop? Schrijf mee en help deze site geweldig te maken! Mail naar mail@gamifiedlife.nl.