Spiel des Jahres 2015

*Schaam*. Al dat mooie weer en harde werken einde schooljaar mag natuurlijk geen excuus zijn om te vergeten te melden wie nu dan EINDELIJK die felbegeerde prijs heeft gewonnen! Jawel, de Spiel des Jahres 2015 is uitgereikt en de winnaar is: Colt Express! Ergens verbaast mij dat dan weer helemaal niets. Ik bedoel, wie wil er nu niet met een trein spelen? … um ik dus… Toch gooide Colt Express hoge ogen op Spiel afgelopen jaar vanwege de introductie van 3D in een door 2D gedomineerde platte wereld. Een trein die je werkelijk gebruikt als onderdeel van het spel, hoe leuk is dat? Hoe innovatief? Nou behoorlijk, en het spel trok dan ook enorm de aandacht. Dat er speltechnisch dan nog wel van alles mee kan zijn, dat laten we dan even voor wat het is. Review volgt trouwens binnenkort.

© www.david-biene.de

De Kennerspiel Des Jahres ging naar Broom Service, een mij nog totaal onbekend spel waar ik me hopelijk binnenkort aan kan wagen. Kennerspiel zijn de wat lastiger spellen, en wat ik er tot dusverre over gelezen heb belooft het ook zeker lastiger, maar leuk te zijn. Ben benieuwd!

© www.david-biene.de

En het kinderspel is Spinderella.

Gewinner des Preises Kinderspiel des Jahres 2015 © www.david-biene.de

Gefeliciteerd allemaal!

Bijdrage van: Inez

Nog geen berichten.

En, hoe denk jij erover?

GAMIFIEDlife

Gamifiedlife is een platform voor bord- en kaartspellen. Spellen zijn leuk, mooi, interessant, innovatief en dat moet iedereen weten!

Copyrightshizzle

Gamifiedlife is een site van Inez Groen, gehost bij www.bigbosswebhosting.nl en gemaakt op WP GamesZone/Themefuse.
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0

Reviewexemplaren

Gamifiedlife houdt zich aanbevolen ook jouw games te recenseren. Stuur deze naar Postbus 326 5060AH te OISTERWIJK en je krijgt onze eerlijke en ongezouten mening :)

SchrijfMee!

Gamefreak? Auteur? Journalist-in-de-dop? Schrijf mee en help deze site geweldig te maken! Mail naar mail@gamifiedlife.nl.