Rattle, Battle, Grab the Loot aangekondigd door Portal Games

Johoho! Een piratenspel van een van mijn favoriete speluitgevers Portal Games! Een simpel piratenspel wel te verstaan, waarbij je vecht met andere piraten om de gunst van de Piraten Koning. Elke ronde vechten jouw schepen het uit met andere en probeer je zoveel mogelijk buit te maken. Je smijt met ladingen dobbelstenen om de uitkomst van je gevechten te bepalen. En dan maakt het niet alleen uit hoe je dobbelstenen terecht komen, maar ook nog eens waar in de doos. Daarna kan je van alles doen: je schip uitbouwen (met fysieke stukken!), nieuwe zeelieden inhuren of je spullen afdragen aan die Piraten Koning om bij hem een wit voetje te halen.

Klinkt serieus lollig, want weinig geeft zoveel voldoening als ladingen dobbelstenen in een bak gooien en dan maar kijken wat er gebeurt. Simpele spelregels, snelle gevechten, speciale dobbelstenen… de drie S’en van lol zijn compleet! En niet onbelangrijk, volgens Portal CEO Ignacy Trzewiczek, gaat er eens niemand dood op vervloekte, onbewoonde of juist met Kannibalen gevulde eilanden. Pfew, dat scheelt.

Portal Games is bekend van Imperial Settlers, Robinson Crusoe – Adventures on the cursed Island, Stronghold, Pret-A-Porter, Neuroshima Hex en Legacy van landgenoot Michiel Hendriks.

Bijdrage van: Inez

Nog geen berichten.

En, hoe denk jij erover?

GAMIFIEDlife

Gamifiedlife is een platform voor bord- en kaartspellen. Spellen zijn leuk, mooi, interessant, innovatief en dat moet iedereen weten!

Copyrightshizzle

Gamifiedlife is een site van Inez Groen, gehost bij www.bigbosswebhosting.nl en gemaakt op WP GamesZone/Themefuse.
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0

Reviewexemplaren

Gamifiedlife houdt zich aanbevolen ook jouw games te recenseren. Stuur deze naar Postbus 326 5060AH te OISTERWIJK en je krijgt onze eerlijke en ongezouten mening :)

SchrijfMee!

Gamefreak? Auteur? Journalist-in-de-dop? Schrijf mee en help deze site geweldig te maken! Mail naar mail@gamifiedlife.nl.