Prijzencircus pas echt van start met genomineerden Spiel des Jahres

Toen ik op Spiel’13 net naast hip Japans spel Machi Koro greep, baalde ik als een stekker. Ik was te laat, alweer te laat! Maanden later kreeg ik een nieuwe kans, met de uitgave van Machi Koro door White Goblin Games. Gek genoeg vond ik dat wat minder lollig, minder spannend, minder mooi dan de versie met de rare Japanse kaarten, maar toch. Het spel is goed genoeg om doorlopend genomineerd te worden voor allerlei prijzen! Terecht dat ik baalde dus.

Op de rol dus voor de prestigieuze Spiel des Jahres 2015:

Kennerspiel des Jahres:

Kinderspiel des Jahres:

Kan je nagaan, loop ik nu zo’n 3 jaar rond in dit wereldje met een groeiende collectie, zitten er echt spellen tussen waar ik nog NOOIT van had gehoord! The Game? huh? En probeer die maar eens te vinden.. lukt je alleen als je ook zoekt op de rest van de naam: …so lange du kannst. Colt Express en Machi Koro snap ik, dat weer wel.

Kinderspiel wordt 8 juni bekend gemaakt, Spiel en Kennerspiel op 6 juli 2015.

 

Bijdrage van: Inez

Nog geen berichten.

En, hoe denk jij erover?

GAMIFIEDlife

Gamifiedlife is een platform voor bord- en kaartspellen. Spellen zijn leuk, mooi, interessant, innovatief en dat moet iedereen weten!

Copyrightshizzle

Gamifiedlife is een site van Inez Groen, gehost bij www.bigbosswebhosting.nl en gemaakt op WP GamesZone/Themefuse.
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0

Reviewexemplaren

Gamifiedlife houdt zich aanbevolen ook jouw games te recenseren. Stuur deze naar Postbus 326 5060AH te OISTERWIJK en je krijgt onze eerlijke en ongezouten mening :)

SchrijfMee!

Gamefreak? Auteur? Journalist-in-de-dop? Schrijf mee en help deze site geweldig te maken! Mail naar mail@gamifiedlife.nl.