Plek 13 – als dat maar goed gaat!

Gamifiedlife.nl staat op de 13e plaats in de lijst van Top 20 Nederlandstalige spellensites van Ditterio’s reis door spellenland. Zie hier het artikel. Het leuke is niet alleen de complimenten van Ditterio (maar wel fijn uiteraard), maar vooral ook om eens een goede lijst te hebben van alle Nederlandstalige spellenwebsites. En, zijn website misstaat ook niet, ook al heeft hij zichzelf heel bescheiden op plekje 21 gezet. Check het artikel en zijn website!

Bijdrage van: Inez

2 Comments Added

Praat mee!
  1. Daar mag je trots op zijn! Ik vind Gamifiedlife een erg toffe site, met leuke reviews en een coole uitstraling. Heb al promotie voor jullie gemaakt via Mission Start. Grtz, Sem.

En, hoe denk jij erover?

GAMIFIEDlife

Gamifiedlife is een platform voor bord- en kaartspellen. Spellen zijn leuk, mooi, interessant, innovatief en dat moet iedereen weten!

Copyrightshizzle

Gamifiedlife is een site van Inez Groen, gehost bij www.bigbosswebhosting.nl en gemaakt op WP GamesZone/Themefuse.
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0

Reviewexemplaren

Gamifiedlife houdt zich aanbevolen ook jouw games te recenseren. Stuur deze naar Postbus 326 5060AH te OISTERWIJK en je krijgt onze eerlijke en ongezouten mening :)

SchrijfMee!

Gamefreak? Auteur? Journalist-in-de-dop? Schrijf mee en help deze site geweldig te maken! Mail naar mail@gamifiedlife.nl.