Kaart

8

7 Wonders Duel Pantheon

Let op: dit is de review van de uitbreiding. Lees de review van het basisspel 7 Wonders Duel hier. Goden! Ja, uiteraard, goden. Als er al iets ontbrak aan een spel waarbij je elkaar tot op het bot bevecht, zijn het wel een stel goden die zich daar tegenaan bemoeien.

9

7 Wonders Duel

7 Wonderen, 3 tijdperken en 2 spelers. Dat moet wel een gevecht worden – en dat is het ook. Een glorieus gevecht. 7 Wonders Duel is het leukste spel dat ik doorlopend verlies.

6

Fungi

’t Is dik november, vandaar wat aandacht aan een typisch herfstspel: Fungi. In dit 2-persoonskaartspel verzamel je paddenstoelen – jawel – in allerlei soorten en maten om die vervolgens te bakken met lekkers als boter en cider. Ik krijg trek terwijl ik het opschrijf! Helaas is het niet zo makkelijk

7

Targi

Targi is een 2-persoonsspel van 999games en ideaal voor de vakantieperiode, als het buiten net zo hard vriest als in de winter en je zit te verkleumen op de camping (zomer 2016). Je kunt je fijn wanen in de woestijn, dromen van gesluierde exotische mannen op kamelen, groene oases, kleurige

7

Vlotte geesten

Van het onderwerp geesten word ik normaal niet vrolijk. Yuk. En ik ben vast niet de enige. Ik raad je dan af Vlotte Geesten te spelen. Nee hoor, grapje! Ik zie spoken. Muaha. Vlotte Geesten is een amusant en ‘onschuldig’ spel! Hoop ik… In de spellendoos zit een handleiding met

7,5

Jaipur

Eens was ik in het echte Jaipur in India, de roze stad. Oh zo prachtig, oh zo vol, oh zo idyllisch, oh zo heftig. India is een land van tegenstrijdigheden – heel rijk en heel arm, enorm mooi en enorm lelijk, zen en agressief – en zo kan ik nog

6,5

Nox

Nox is een snel en simpel pestspelletje waarbij je kaarten in je ‘etalage’ legt om punten te scoren, of juist bij anderen om hen punten te kosten. Die doodshoofden doen trouwens verder niets.

7,5

Splendor

Splendor is een schitterend spel waarin je handelt met juwelen om de meeste prestige te krijgen. Klinkt makkelijker dan het is, trouwens.

GAMIFIEDlife

Gamifiedlife is een platform voor bord- en kaartspellen. Spellen zijn leuk, mooi, interessant, innovatief en dat moet iedereen weten!

Copyrightshizzle

Gamifiedlife is een site van Inez Groen, gehost bij www.bigbosswebhosting.nl en gemaakt op WP GamesZone/Themefuse.
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0

Reviewexemplaren

Gamifiedlife houdt zich aanbevolen ook jouw games te recenseren. Stuur deze naar Postbus 326 5060AH te OISTERWIJK en je krijgt onze eerlijke en ongezouten mening :)

SchrijfMee!

Gamefreak? Auteur? Journalist-in-de-dop? Schrijf mee en help deze site geweldig te maken! Mail naar mail@gamifiedlife.nl.