Bord

8

Suburbia

Hoe saai is stadsplanning? Hoe oninteressant is het bepalen van de plek waar je nieuwe wijkgebouw moet komen te staan? Hoe slaapverwekkend is de keuze om wel of geen school aan te leggen in die zelfde nieuwe wijk? Gek genoeg, helemaal niet saai dus – tenminste, niet in dit spel.

7,5

Jamaica

Ahoy matey’s! Ben je er klaar voor? De grootste race om het eiland aller tijden? Laad je schip in met goud en voedsel, roep je kapitein aan boord – Anne Bonny, Edward Drummond of John Rackham om maar een paar beruchtheden te noemen – en wacht op het startschot. Go!

7,2

Discoveries. The Journals of Lewis & Clark

Hebben die jongens Lewis & Clark zo hun best gedaan om Fort Clatsop te halen in hun expedities, moeten ze er alweer op uit in dit dobbel-vervolg op Lewis&Clark: Discoveries. Met weer dat fantastische artwork, weer dat kijkje in de geschiedenis van het Noord-Amerikaanse continent, weer die ontdekking, maar nu

7

Targi

Targi is een 2-persoonsspel van 999games en ideaal voor de vakantieperiode, als het buiten net zo hard vriest als in de winter en je zit te verkleumen op de camping (zomer 2016). Je kunt je fijn wanen in de woestijn, dromen van gesluierde exotische mannen op kamelen, groene oases, kleurige

8,9

Pandemie

Grappig wat een paar dagen ziek zijn met je doet. Of niet grappig, tis maar net hoe je het bekijkt. De wereld vernauwt zich tot bed en bank, je ochtendjas wordt je outfit en je laat een stroom papier achter. Rochelend, snotterend en almaar chagrijniger wordend, dank je wie dan

7,4

Mice and Mystics

Een team muizen gaat op pad om het koninkrijk te redden van de boze stiefmoeder Vanestra. Prins Collin en zijn dappere vrienden moeten de onderaardse gangen barstensvol vijanden als kakkerlakken, spinnen, duizendpoten en ratten zien te overleven, laat staan de enorme kater Brody die ze doorlopend in de weg zit.

7,5

Splendor

Splendor is een schitterend spel waarin je handelt met juwelen om de meeste prestige te krijgen. Klinkt makkelijker dan het is, trouwens.

7

Haru Ichiban

Soms komen er van die spellen uit die gewoon te mooi zijn om te laten liggen. Ondanks de verveelde Franse speluitlegger, die met zijn iphone in de hand, druk append met weet ik wie, achteloos met zijn andere hand wat wapperde naar het bord, kocht ik het spel. Spelregels leren

GAMIFIEDlife

Gamifiedlife is een platform voor bord- en kaartspellen. Spellen zijn leuk, mooi, interessant, innovatief en dat moet iedereen weten!

Copyrightshizzle

Gamifiedlife is een site van Inez Groen, gehost bij www.bigbosswebhosting.nl en gemaakt op WP GamesZone/Themefuse.
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0

Reviewexemplaren

Gamifiedlife houdt zich aanbevolen ook jouw games te recenseren. Stuur deze naar Postbus 326 5060AH te OISTERWIJK en je krijgt onze eerlijke en ongezouten mening :)

SchrijfMee!

Gamefreak? Auteur? Journalist-in-de-dop? Schrijf mee en help deze site geweldig te maken! Mail naar mail@gamifiedlife.nl.