Links

Een overzicht van andere interessante blog/reviewsites, om es verder op te neuzen!

Boardgamegeek – DE spellendatabase, met werkelijk informatie over elk spel denkbaar. Met fora barstensvol verhalen/meningen/ruzies/you name it. De ultieme hangplek. Een waarschuwing, de site is enorm verouderd, lastig te navigeren, weinig gebruiksvriendelijk.

Bordspelmania – De tegenhanger van boardgamegeek in de Benelux, met ook een grote database en een vriendelijke gebruikersgroep, fora, et cetera. Minstens net zo lastig te navigeren, maar zeker de moeite van een bezoek (en account) waard.

The dice Tower – De place to be voor videoreviews met de grand old man van de bordspellen, Tom Vasel. Maar hij is het niet alleen, hij heeft ook een enorm netwerk van reviewers, die allemaal de moeite van een bezoekje waard zijn.

The Secret Cabal Gaming Podcast – Briljante gasten met een briljante 2-wekelijkse podcast voor een bak insubordinate nonsense over spellen en RPG’s. Erg de moeite waard!

Watch it Played – Youtube-kanaal van Canadees Rodney Smith die fantastisch spellen weet uit te leggen, helder en duidelijk en toegankelijk voor iedereen. Hij doet regelmatig spelsessies met zijn zoon, superleuk om naar te kijken.

Rahdo Runs Through – Youtube-kanaal van Richard Ham, waarin hij een aantal beurten van een spel doet met hemzelf en zijn virtuele vrouw. Niet dat hij getrouwd is met een computerprogramma, maar zij doet gewoon nooit mee, dus hij zet voor haar. Enorm leerzaam en leuk. Wel erg politiek correct.

 

 

 

Nog geen berichten.

En, hoe denk jij erover?

GAMIFIEDlife

Gamifiedlife is een platform voor bord- en kaartspellen. Spellen zijn leuk, mooi, interessant, innovatief en dat moet iedereen weten!

Copyrightshizzle

Gamifiedlife is een site van Inez Groen, gehost bij www.bigbosswebhosting.nl en gemaakt op WP GamesZone/Themefuse.
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0

Reviewexemplaren

Gamifiedlife houdt zich aanbevolen ook jouw games te recenseren. Stuur deze naar Postbus 326 5060AH te OISTERWIJK en je krijgt onze eerlijke en ongezouten mening :)

SchrijfMee!

Gamefreak? Auteur? Journalist-in-de-dop? Schrijf mee en help deze site geweldig te maken! Mail naar mail@gamifiedlife.nl.