International Tabletop day!

Joehoe, tis 11 april en het is International Tabletop day! Wat houdt dat in, vraag je? Goede vraag, vriend! International Tabletop day is een dag om spellen te doen, spellen te bespreken, spellen te leren kennen en algeheel te vieren dat er zoiets bestaat als… spellen.

Want laten we wel wezen, in de tijd dat Monopoly, Risk en Mens-erger-je-niet de enige spellen waren die onze tafels ontsierden had het weinig zin zoiets als Tabletop day te organiseren, laat staan dat ook nog eens internationaal te doen. Die spellen waren en zijn nog steeds in een woord stom. Heel erg stom. Zo stom, dat ze voor veel van ons het concept spellen als hobby hebben verpest.

En dat terwijl anno nu er duizenden spellen per jaar verschijnen, er spellen worden gemaakt die er uitzien alsof ze door beroemde kunstenaars en grafici ontworpen zijn, er spellen zijn die je doen lachen, schreeuwen, huilen, diep nadenken, angst aanjagen, laten fantaseren en die algeheel een verrijking vormen van je bestaan. En niet een verarming. Ja, Mens-erger-je-niet, ik heb het over jou!

Kijk es hoe mooi? Bekijk de review op Shut up and sit down en laat je meevoeren op reis in Japan

Kijk es hoe mooi? Bekijk de review op Shut up and sit down en laat je meevoeren op reis in Japan

International Tabletop day is een dag die in het teken staat van spellen, overal ter wereld. Sluit aan bij een spellendag of avond die overal en nergens worden gespeeld, bezoek eens een spellenwinkel als bijvoorbeeld hier in de regio De Dobbelsteen en bekijk eens wat een enorme breed aanbod er is. En wil je weten of spellen doen nu echt iets voor jou is, maar geen zin het ook daadwerkelijk nu al direct te doen zonder vooronderzoek, kijk dan de beelden van Tabletop op Geekandsundry met Wil Wheaton. Als hij je niet kan overhalen, dan lukt het mij zeker niet.

Bijdrage van: Inez

GAMIFIEDlife

Gamifiedlife is een platform voor bord- en kaartspellen. Spellen zijn leuk, mooi, interessant, innovatief en dat moet iedereen weten!

Copyrightshizzle

Gamifiedlife is een site van Inez Groen, gehost bij www.bigbosswebhosting.nl en gemaakt op WP GamesZone/Themefuse.
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0

Reviewexemplaren

Gamifiedlife houdt zich aanbevolen ook jouw games te recenseren. Stuur deze naar Postbus 326 5060AH te OISTERWIJK en je krijgt onze eerlijke en ongezouten mening :)

SchrijfMee!

Gamefreak? Auteur? Journalist-in-de-dop? Schrijf mee en help deze site geweldig te maken! Mail naar mail@gamifiedlife.nl.