Bouwen

8

Suburbia

Hoe saai is stadsplanning? Hoe oninteressant is het bepalen van de plek waar je nieuwe wijkgebouw moet komen te staan? Hoe slaapverwekkend is de keuze om wel of geen school aan te leggen in die zelfde nieuwe wijk? Gek genoeg, helemaal niet saai dus – tenminste, niet in dit spel.

8

7 Wonders Duel Pantheon

Let op: dit is de review van de uitbreiding. Lees de review van het basisspel 7 Wonders Duel hier. Goden! Ja, uiteraard, goden. Als er al iets ontbrak aan een spel waarbij je elkaar tot op het bot bevecht, zijn het wel een stel goden die zich daar tegenaan bemoeien.

9

7 Wonders Duel

7 Wonderen, 3 tijdperken en 2 spelers. Dat moet wel een gevecht worden – en dat is het ook. Een glorieus gevecht. 7 Wonders Duel is het leukste spel dat ik doorlopend verlies.

GAMIFIEDlife

Gamifiedlife is een platform voor bord- en kaartspellen. Spellen zijn leuk, mooi, interessant, innovatief en dat moet iedereen weten!

Copyrightshizzle

Gamifiedlife is een site van Inez Groen, gehost bij www.bigbosswebhosting.nl en gemaakt op WP GamesZone/Themefuse.
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0

Reviewexemplaren

Gamifiedlife houdt zich aanbevolen ook jouw games te recenseren. Stuur deze naar Postbus 326 5060AH te OISTERWIJK en je krijgt onze eerlijke en ongezouten mening :)

SchrijfMee!

Gamefreak? Auteur? Journalist-in-de-dop? Schrijf mee en help deze site geweldig te maken! Mail naar mail@gamifiedlife.nl.