Gamifiedlife stopt, content naar gamesandlearning.nl

Zoals je kunt zien zijn er de laatste tijd geen games meer gereviewed. Sinds ik ben begonnen met het ontwikkelen van eigen spellen in opdracht, heb ik het te druk gehad om deze site bij te houden. Want mooi als’tie is, het duurt wel echt 4 uur om een beetje een leuke review te plaatsen met foto’s, sliders en alles erop en eran. Op gamesandlearning.nl schrijf ik ook. Over spellen, eigen en andermans projecten en breder over de spellenwereld. Ik heb daarom besloten de content van deze site over te hevelen naar gamesandlearning.nl en daar verder te schrijven. Een simpeler site, maar daardoor meer kans om ook echt iets geplaatst te krijgen. Hoef ik geen dubbel werk te doen, kan ik spellen maken & spelen en er nog af en toe over schrijven ook! Dus welkom op gamesandlearning.nl!

Bijdrage van: Inez

Nog geen berichten.

En, hoe denk jij erover?

GAMIFIEDlife

Gamifiedlife is een platform voor bord- en kaartspellen. Spellen zijn leuk, mooi, interessant, innovatief en dat moet iedereen weten!

Copyrightshizzle

Gamifiedlife is een site van Inez Groen, gehost bij www.bigbosswebhosting.nl en gemaakt op WP GamesZone/Themefuse.
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0

Reviewexemplaren

Gamifiedlife houdt zich aanbevolen ook jouw games te recenseren. Stuur deze naar Postbus 326 5060AH te OISTERWIJK en je krijgt onze eerlijke en ongezouten mening :)

SchrijfMee!

Gamefreak? Auteur? Journalist-in-de-dop? Schrijf mee en help deze site geweldig te maken! Mail naar mail@gamifiedlife.nl.