Gamifiedlife.nl is op zoek naar schrijftalent met een passie voor bord- en kaartspellen. Ik kan namelijk in mijn uppie deze site wel volschrijven, en dat is ook superleuk om te doen, maar daar gaat het niet om. Ik wil deze hobby en ook de site breder trekken, dat het van ‘ons’ in plaats van ‘van mij’ wordt, dat er een community ontstaat – buiten bgg – waar we kunnen lullen over spellen, mooie plaatjes kunnen delen, discussiëren over welk spel nou de beste is (vandaag) en artikelen kunnen lezen over de wereld van de spellen. Want die is breder dan dat wat er alleen op tafel gebeurt en het zou mooi zijn als meer mensen dat konden zien.

Mocht dit je aanspreken? Lees dan eerst de GAMIFIEDLIFE redactiehandleiding en klim dan in de pen/op je toetsenbord.

Bijdrage van: Inez

Nog geen berichten.

En, hoe denk jij erover?

GAMIFIEDlife

Gamifiedlife is een platform voor bord- en kaartspellen. Spellen zijn leuk, mooi, interessant, innovatief en dat moet iedereen weten!

Copyrightshizzle

Gamifiedlife is een site van Inez Groen, gehost bij www.bigbosswebhosting.nl en gemaakt op WP GamesZone/Themefuse.
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0

Reviewexemplaren

Gamifiedlife houdt zich aanbevolen ook jouw games te recenseren. Stuur deze naar Postbus 326 5060AH te OISTERWIJK en je krijgt onze eerlijke en ongezouten mening :)

SchrijfMee!

Gamefreak? Auteur? Journalist-in-de-dop? Schrijf mee en help deze site geweldig te maken! Mail naar mail@gamifiedlife.nl.